Meeloopdag 22 maart afgezegd

Gepubliceerd op 22 maart 2020 om 14:43

Vanmiddag stond er een meeloopdag met Eliane van Schaik Photography in de agenda genoteerd. Hier keek ik erg naar uit, ook omdat ik het heel fijn vind om nog een keer met een ervaren fotografe mee te lopen. Dit zou plaatsvinden op de Herperduinen, een prachtig natuurgebied. Ook het weer zit mee, dus het zou in de namiddag een mooie zonsondergang worden.

Na alle berichten in het nieuws, begon bij mij toch de twijfel toe te nemen. Moet ik nu wel of niet gaan. Het Corona Virus moeten we wel heel serieus nemen. Ook ligt het gebied midden in het meest besmette gebied van Noord Brabant. Ik weet wel, als we minimaal 1,5 meter afstand houden en we in de vrije natuur zijn, dan moet dat geen probleem zijn. Maar wij kunnen ons daar zeker wel aan houden ook omdat we met een kleine groep zijn en niet dicht op het model en elkaar staan. Maar hoe zit het met de andere mensen die toch nu even de natuur ingaan. Komen zij niet te dicht bij ons?

Moeilijke beslissing, maar toch voor de veilige optie gekozen en maar eens binnen gebleven en mij bij Eliane afgemeld. Zij nam dit heel positief op en kon mijn beslissing begrijpen. Heel sportief van haar. Ik zal me zeker nog een keer bij haar aanmelden!!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.