Privé Workshop bij Eliane van Schaik

Gepubliceerd op 7 juni 2020 om 17:44

Op woensdag 6 juni heb ik een privé workshop gevolgd bij Eliane van Schaik. In november 2019 heb ik al een meeloopdag van Eliane gevolgd en ik was onder de indruk van haar rust en kennis. Ze weet een model zo het vertrouwen te geven, dat ze het goed doet. Haar aanwijzingen zijn heel duidelijk.

Haar manier van fotograferen maar ook het romantische tintje in de foto's is zo mooi. Het spreekt me zo aan, dat ik hier graag meer over wilde weten. Haar boek Romantische Paardenfotografie al eerder aangeschaft en ook de online cursus Photoshop voor gevorderden gedaan. Om uiteindelijk verder te komen met mijn fotografie, wil ik zoveel mogelijk investeren. Vandaar deze workshop.

Dus woensdag in de middag naar Zuid Limburg gereden. Het was wel even een stuk rijden, maar dat heb ik er graag voor over. De middag startte om 14.30 uur met het theorie gedeelte. Ik werd hartelijk ontvangen door Eliane en wat legt ze het ontzettend goed uit. Ook nog even het photoshop gedeelte behandeld. Aan het begin van de avond naar een locatie gereden waar Jytte met haar paard Bryan al stond te wachten. Op de locatie hebben we het praktijkgedeelte gedaan. Wat hebben we een lol gehad, Jytte was zo relaxed en Bryan was zo gewillig. Het ging fantastisch. Hoe moet je het model aansturen en waar moet je op letten, het houdt nog veel in. Hoe valt het licht en waar heb je de mooiste achtergrond. Met zoveel meer kennis heb ik de dag afgesloten en kon rond 21.45 uur weer de terugweg naar Leerdam aanvaarden. Eliane, maar ook Jytte, hartelijk dank voor deze geweldige en gezellige workshop. www.elianevanschaikphotography.com


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.