Fotoshoot IJmuiderslag

Gepubliceerd op 9 augustus 2020 om 14:33

Op 11 juli had ik in samenwerking met Martine de Leeuw van Bellavie Photoart en nog 4 andere fotografen een portfolioshoot op het strand van IJmuiderslag. De modellen van die dag waren Daisy en Jorrit met de paarden Kiki en Bronceado. Het weer werkte uitstekend mee en we hadden een prachtige avond met een mooi zonnetje.

Daisy is gewend om model te staan maar Jorrit deed het ook fantastisch. Wat een geweldige avond. We konden er geen genoeg van krijgen. Die avond was ik niet vroeg thuis, dus de foto's al wel op de camera bekeken, maar nog niet op de computer. De volgende dag nog steeds een wauweffect toen ik de foto's terugkeek. Welke kies ik uit om te bewerken, dat was wel even zoeken, maar toch gevonden.

Hier een foto van Daisy met haar Kiki. Dit keer een high key foto van gemaakt omdat ik het wel vond passen bij de foto.

 


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.